Få mer tid till att jaga Pokémon med ett externt batteri

Om du som vi har fastnat i Pokémonträsket så kanske du känner igen dig i att ha cyklat, gått eller åkt till ett ställe för att du vet att där finns det en uppsjö med bra pokémon och pokéstops du kan plocka i flera timmar i sträck.

Tyvärr kanske inte din mobiltelefon är lika motivierad och du inser att batteriet tog slut fortare än du önskat. Men oroa dig inte, du behöver inte gå, cykla eller åka hela vägen hem för att vänta in att din Iphone, Samsung eller övrigt märke till telefon skall sitta i laddern och ladda i någon timme. Nej det finns bättre lösningar på problemet.

Räddaren i nöden, det externa batteriet

Då vet du också hur pass gärna du velat ha ett externt batteri till din mobil just när detta inträffar. Och varför skulle du inte införskaffa dig detta? Enligt oss är en powerbank eller portabel laddare som det även heter ett fruktansvärt effektivt sätt att förlänga nöjet med att jaga pokémon. Beroende på hur länge du orkar hålla på att jaga så finns det en uppsjö av olika kraftiga powerbanks du kan välja mellan.
Tur för dig vet vi vilken som är bäst

Det är där vi kommer in i bilden. På Powerbank Experten har vi specialiserat oss på just denna typen av extern strömkälla till din mobil och i vår topplista kan du enkelt hitta den bästa powerbank för ditt syfte.

Men det är inte bara under jakten på pokémon du kan känna dig i behov av en bra powerbank. Powerbanks är bra vid många tillfällen och du kan läsa vår lista över de ställen du helst önskar att du haft en portabel laddare med dig, här!

Vi vill gärna höra hur du tänker!

Leave a reply