Sekretesspolicy

AVSNITT 1 – VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.

När du bläddrar i vår butik mottar vi automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem.

E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med din tillåtelse kan vi skicka e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

 

AVSNITT 2 – Samtycke

Hur får du mitt samtycke?

När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär vi att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika orsaken.

Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?

Om du efter ditt inloggning har blivit omtyckt, kan du återkalla ditt samtycke för att vi kontaktar dig, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, när som helst genom att kontakta oss på admin@powerbankexperten.se eller skicka till oss på postadress:

Powerbank Experten

vretasvägen 29E

valbo 81834

Sverige

 

AVSNITT 3 – DISCLOSURE

Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

 

AVSNITT 4 – Betlaning

Betalning sker via etablerade samarbetspartners Payson AB och Paypal Inc och du kan på så vis betala med flera alternativ som faktura, delbetalning, kontokort, kreditkort, bank, swish och sms.

 

AVSNITT 5 – TJÄNSTPARTIR TJÄNSTER

 

Generellt kommer de tredje partens leverantörer som samlar in, använder och lämnar din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information som vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha faciliteter som ligger i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagstiftningen i den jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen bli föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller ansökan, regleras du inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

Länkar

När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden. Vi använder oss även av affiliate länkar där det passar. Detta betyder att när du klickar på en av våra affiliatelänkar kommer du till en extern webbplats som inte modereras av oss, oftast en ebutik som erbjuder just den produkt vi testat. Om du sedan genomför ett köp hos dem så ersätts vi en provision på köpet bestående av ett par procent enheter. Detta tillför inte dig någon extra kostnad utan är vår modell för att kunna tillhandahålla den information vi har gratis för dig som besökare, samt kunna köpa på oss produkterna för att göra utförliga tester och recensioner som är tänkt att guida dig till ett säkert och bra köp.

 

AVSNITT 6 – SÄKERHET

För att skydda din personliga information, tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är felaktigt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört.

Om du ger oss din kreditkortsinformation, krypteras informationen med SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla PCI-DSS-krav och genomför ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

 

SMÅKAKOR

Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.

_session_id, unikt token, sessional, tillåter oss att lagra information om din session (hänvisningar, målsida, etc.).

_visit, ingen data höll, Persistent i 30 minuter från det senaste besöket, Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök

_uniq, ingen data hölls, löper ut midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök i en butik av en enskild kund.

Vagn, unik token, beständig i 2 veckor, Lagrar information om innehållet i din vagn.

_secure_session_id, unikt token, sessional

Storefront_digest, unikt token, obestämd Om butiken har ett lösenord, används det för att avgöra om den nuvarande besökaren har tillgång.